Ergoline Prestige Lightvision

U vindt de Ergoline® Prestige Lightvision in Limone Zonnecenter.

De welzijnsapparatuur met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS en het nieuwe Cinematic-geluidssysteem biedt luxe op het hoogste niveau. Alle feel-good-instellingen kunnen worden ingesteld via het touchscreen scherm en kunnen worden opgeslagen op de klantenkaart met NFC Connect. Als de chip bij het volgende bezoek voor het NFC-veld wordt gehouden, wordt de Prestige Lightvision automatisch aangepast aan de persoonlijke voorkeuren.

Ga liggen, sluit je ogen en ontspan - elke gebruiker krijgt automatisch zijn persoonlijke favoriete instellingen.

De nieuwe Surround Cooling PLUS zorgt voor een gelijkmatige luchtstroom, die doet denken aan een koele zeebries. Het innovatieve ventilatieconcept van Ergoline voorkomt frequente kritiek van klanten, koude voeten behoren tot het verleden. Natuurlijk kan de ventilatie-intensiteit voor lichaam en gezicht afzonderlijk worden geregeld

Het geheel nieuwe Cinematic-geluidssysteem maakt indruk met rijke bassen, heldere middentonen en kristalheldere tonen. Door de optimale afstemming met de bruiningstunnel biedt het gebruikers een indrukwekkende eersteklas geluidservaring. Tegelijkertijd blijft het aangenaam stil in de studio. U kunt kiezen tussen studiokanalen, interne muziek en hun eigen favoriete afspeellijst via hun smartphone via Bluetooth®.

Video

  • ergoline_prestige_lightvision.jpg

PROMO

©2023 LIMONE zonnecenter
Realisatie website & CMS powered by Webdesign & CMS powered by Jansen Internetservice

Our website is protected by DMC Firewall!